Annonce
Kerteminde

Debat: Ukorrekte oplysninger om malingsag på Lindø

Annonce

Læserbrev: 18/5 oplyser Fayards adm. direktør, Thomas Andersen, til Fyens Stifttidende, at det ikke er muligt at overdække skibene, når de skal males mm.

Det er absolut ikke korrekt. Man kan sagtens overdække eller dække af, hvor der skal arbejdes. Se blot på andre værfter i Danmark hvor man helt overdækker dokken. F.eks Assens, Skagen m.fl

I Hamburg hænger man net op langs med skibssiden og i enderne. Det her er et spørgsmål om at tænke i andre og mere miljørigtige baner.

21/5 oplyser Carsten Aa, direktør for LPO, til Fyens Stifttidende, at Lindø Port of Odense er rene som nyfalden sne når hele området omkring Lindø mm. males i samme farve som skibene hos Fayard.

Det er jeg ikke enig i. Som ved ethvert andet lejemål, skal lejerne opføre sig anstændigt og vise hensyn for naboerne. Gør man ikke det, får man en påtale fra “viceværten" / udlejeren.

Det gør man så ikke i dette tilfælde, for LPO stikker hovedet i busken og håber andre vil tage ansvar og rede trådene ud.

Det er for slapt Carsten Aa, hvilket jeg tidligere har gjort dig og LPO’s bestyrelse opmærksom på.

I dækkede jer blot ind under nedenstående citeret fra 6/11-2019:

"I LINDØ port of ODENSE bruger vi betydelige ressourcer på at leve op til FN’s verdensmål og vores adfærdskodeks for samfundsansvarlig og bæredygtig forretningsadfærd. Det gør vi, fordi vi tror på, at vi ved at være et godt eksempel, kan præge vores samarbejdspartnere i en positiv retning. Det er en selvfølge, at vi tager ansvar for vores egne aktiviteter, og vi forventer ligeledes, at vores samarbejdspartnere, herunder FAYARD, tager ansvar for deres aktiviteter."

Hvorfor ikke skifte forventer ud med kræver?

Det ville klæde jer at tage ansvar og stille krav til lejere, som ikke opfører sig i hht. jeres egen målsætning.

Carsten Aa oplyser også at: "Der udtrykkeligt bliver gjort opmærksom på at færdsel er på eget ansvar at færdes inden for porten”.

Jeg er ALDRIG blevet informeret om dette (i de tre år jeg har haft køretilladelse) før jeg 7/5 i år, fik tilsendt en af af jeres brochurer, da jeg endnu engang klagede til Fayard, fordi min bil var blevet malet hhv. orange og gul to gange i uge 19.

Vi har reparatører og servicefolk fra eksterne firmaer til at servicere vores maskinel. De er tvunget til at have deres servicevogne med ind, ligeledes er vi nogle ansatte, som er tvunget til at køre indenfor porten af helbredsmæssige årsager.

Under: "Retningslinier for færden på LPO" (i den omtalte brochure) står der bl.a. at: Lejernes lejemålsgrænser skal altid respekteres.

Det kan Lindø Port of Odense vel ikke mene, at Fayard gør, når de gang på gang sviner fjorden, Munkebo by, biler, kontorbygninger og hele LPO’s område til?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce