Annonce
Læserbrev

Debat: Turistdirektørs opfordring er dum, naiv og ansvarsløs

Annonce

Hej Chris (Hammeken, red.)

Jeg - og andre – har bemærket, at du som turistdirektør på Ærø på det nærmeste opfordrer eksempelvis sommerhusejere, men også andre turister til at komme til Ærø her midt i denne ”coronatid”. Det er sket gennem et læserbrev i Fyns Amts Avis.

Set i lyset af sundhedsministerens og sundhedsmyndighedernes opfordring til danskerne om at undgå al unødig rejseaktivitet nu og fremover mod påsken, så forekommer det at være en utrolig dum og naiv opfordring, du her leverer, ja og vel egentlig ansvarsløst over for din kommune og borgerne på Ærø, at du på den måde handler mod al sund fornuft.

Ærø Kommune er et lille og meget komplekst samfund med en af landets højeste gennemsnitsaldre. Et epidemisk udbrud her på øen vil sætte al vores sundhedsmæssige logistik under et voldsomt, ja vel nærmest umuligt pres.

Samfundet ofrer i denne tid utrolige summer på at begrænse hastigheden på smittespredningen, og langt de fleste af borgerne følger de givne anbefalinger fra myndighederne, selv om de herunder også må give afkald på kontakt med egen familie og nærmeste. Så kan det da ikke være rimeligt, at du i håbet om lidt penge i kassen går stik imod myndighedernes anbefalinger.

Vi kan alle komme til at begå fejl, og efterfølgende må man så tage ved lære af det, man har gjort. Det ville derfor klæde dig, hvis du stod frem og beklagede din opfordring om øget rejseaktivitet til Ærø i denne tid.

Skilt med lstop ved tandlæge på grund af corona , covid-19 , i Aalborg, 24. marts 2020. På grund af COVID-19 er befolkningen blevet bedt om så vidt muligt at holde sig indendørs og forsamlinger på mere end 10 personer er forbudt.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Løbsarrangør forsøgte at tiltvinge sig adgang til godsejers skov: De vil tjene penge på at løbe i min natur

OB

Ryan ser frem til "Judas"-råb i Lyngby

Sydfyn

Sprængte hus i luften med et kilo sprængstof: Politiet ved ikke, hvor det kom fra

CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce