Annonce
Debat

Debat: Tak til syge- og hjemmeplejere

Lokaldebat: At man som borger har ytringsfrihed er dejligt.

At man som borger kan lave hørringsvar til byrådet, som slet ikke bliver taget alvorligt.

At man laver demonstrationer for at fortælle, at nu er det nok, men at politikerne ikke vil se eller høre på dem, der demonstrerer, viser, at man ikke har respekt for demonstranterne.

Hvor var politikernes respekt for borgere, ansatte og pårørende?

At man i en byrådssal nærmest roser hinanden for godt samarbejdet i budgetforhandlingerne, og over at der nu skal afskedes medarbejdere, det er respektløst. At bruge tid på det er under al kritik. Men at man i hjemmeplejen sygeplejen må sige farvel til 20-25 medarbejdere, kan man ikke tage hensyn til.

At medarbejdere går hjem og græder og ikke ved, hvornår de får fyresedlen eller ikke ved, om der er dem eller en af deres kollegaer. At man som politiker ikke har respekt for det er under al kritik.

Kære sygeplejere og hjemmeplejere; en stor tak til jer. I har gjort et kæmpe stort arbejde for vores pårørende. I skal vide, at vi sætter stor pris på jeres arbejde. I har knoklet og i forvejen har I kørt i nødberedskab og underbemanding, og altid har I haft et smil på læben, når I er gået ind hos jeres borgere.

Til Jer, som vil stå med en fyreseddel, I skal vide, at I vil være savnet af os alle. Vi ønsker Jer held og lykke fremover og håber, I finder et sted, hvor man vil sine medarbejdere og sætter pris på Jer. Det har I fortjent.

Stor tak til jer alle.

Der var demonstration foran rådhuset, da politikerne i Assens Byråd skulle godkende budgettet for 2020. Foto: Martin Kloster
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce