Annonce
Kerteminde

Debat: Tænk at lukke offentlige toiletter

Læserbrev: Ingelise Rode undrer sig over et låst toilet på Sydstranden. Det er med det det vejr, vi har i øjeblikket aktuelt, et mindre problem, men selvfølgelig bør det åbnes. Værre er de lukkede toiletter i bymidten.

Coronakrise eller ej - man må undre sig. Tænk at lukke offentlige toiletter. Hvad har myndighederne forestillet sig? At behovet for toiletbesøg ved et trylleslag pludselig forsvinder?

Første prioritet må være Kirkeristen og busstationen. Ingelise Rode nævner stanken på Sydstranden. Betydelig værre er i slippen bag busstationen. Det stinker, så det kan lugtes langt væk, da den har fungeret som erstatning for de lukkede toiletter på busstationen.

En anden ting er desværre mange borgeres behandling af de offentlige toiletter. Der må være noget, der er gået helt galt i opdragelsen med hensyn til respekten for offentlig ejendom. Myndighederne burde i forbindelse med åbningen starte en kampagne, hvor man opfordrer til at vise større samfundssind i forsøget på at reducere det omfattende hærværk, som desværre finder sted.

Derimod er det en fornøjelse at opleve offentlige toiletter i Tyskland. Der er virkelig noget at leve op til. Tænk, hvis man kunne nå deres standard.

Arkivfoto: Christian Brandt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Erhverv

Succes-investor skal finde globale stjerneskud: Kommune hyrer privat iværksætterhjælp

Fyn

Politik og podning: Nu kan du tage en kviktest på Odense Rådhus

Annonce