Annonce
Læserbrev

Debat: Sving tryllestaven på torvet

Læserbrev: Miraklernes tid er ikke forbi, og jeg, samt sikkert andre, har den glædelige oplevelse, at en eller anden god fe måske troldmand har svunget tryllestaven, og med et fremtryllet de smukke nye klassiske bænke, som nu glædeligt omkranser vores torv i Svendborg.

Bænkene klæder torvet og de omkringsigliggende bygninger. Vi må håbe, at den gode fe eller troldmand endnu en gang svinger tryllestaven og fjerner disse nu overflødige træklodser (kaldet bænke) som sikkert har en god brændværdi og helt sikkert vil gavne i enhver brændeovn.

Nu mangler vi bare at placere springvandet på et godt sted, hvor folk på de nye bænke kan sidde og nyde synet af havfruerne og lytte til springvandets beroligende plasken. Alle uanset mobilitet har i min optik ret til denne glæde. Desværre er det ikke muligt for nogle gangbesværede at få denne fornøjelse, da den tankeløse beslutning om at gøre torvet bilfrit forhindrer dette.

Kære politikere, sving nu tryllestaven en gang til og genindfør seks til otte p-pladser både handicap- og korttidsparkering. Jeg tror, det vil glæde de forretningsdrivende og byens borgere, og det vil helt sikkert give stemmer til det næste kommunalvalg.

Sluttelig så er jeg gerne aftager af en træklods eller to som nu er overflødige. Der er helt sikkert en god brændværdi i disse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce