Annonce
forside

Debat: Svar til flere

Niels Ole Nielsen, byrådskandidat og lokalformand for Liberal Alliance i Svendborg Kommune. Arkivfoto: Andreas Bastiansen

Læserbrev: Tak til Rudi Rusford Kragh om påmindelsen om, at det handler om at bevare Svendborgs bymidte. Det er også det, der ligger Jørgen Lundsgaard og mig på sinde, og Jørgen arbejder nu på, at få rettet op på de fejl, der er begået.

Det, der optager mig, er også, hvordan det kan forekomme, at butiksindehavere kan komme så meget i klemme, at de må genindkøbe nye facader for tusindvis af kroner. Der mangler den hurtige dialog, der kan give en bygherre de klare svar på spørgsmål i forbindelse med renoveringsopgaver.

Det vil ligge mig fjernt at foreslå at oprette et særligt kommunalt rådgiverteam, men måske kan din forening, Rudi, komme til at spille en aktiv rolle med en gruppe frivillige vejledere. Og vi kan også fint gå sammen for at se på, om rammerne for lokalplan 1.290 kan sættes op, så det fremstår med flere klare valg, så den menige borger har en chance for at bruge det på egen hånd.

En anden vinkel på sagen er også, hvor let/svært det er at finde frem til de relevante lokalplaner. Her fortjener borgene ikke at løbe ind i blindgyder på den kommunale hjemmeside. Jeg køber stadig ikke avisens påstand om, at det kun koster tre klik at finde frem til de relevante oplysninger. Prøv det selv. Men vi har en professionel kommunikationafdeling i kommunen, så de er sikkert i gang med at se på den side af sagen.

At Morten S. Petersem mener, at LA ikke er interesseret i turister i Svendborg, det må være ren politisk dril. Selvfølgelig vil vi det. Og lur mig, Jørgen får ikke held til at holde turisterne væk fra hans café. De skal da hen og besøge "Jørgens Hundehus" og øve sig i kast med godbidder.

Det er mere trist, at Bo Hansen benytter sagen til at svine alt omkring LA til. Han regner åbenbart med, at han kan blive borgmester uden støtte fra LA. Det er meget ærgerligt, og det kan blive en fatal fejl, Bo. Der kunne faktisk være nogle vurderinger, som vi kunne enige med dig i.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

Det klædte OB igen at overfalde modstanderen

Annonce