Annonce
Kerteminde

Debat: Snydes borgerne af renovationen ?

Jørn Pedersen. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Læserbrev: I lang tid har jeg undret mig over, at vi gennem skatter betaler for bortskaffelse af dagrenovation. Dette udføres af et såkaldt privat A/S, dog ikke mere privat end at der sidder tre fra byrådet i firmaets bestyrelse, og formanden er "gud hjælpe mig" selve viceborgmesteren Hans Luunbjerg, dertil 1 fra DF. og 1 fra S.

På toppen sidder en direktør Michael Høj, som flere gange efter min mening kører charme-kampagner og tit omgås fakta noget lemfældigt, især hvad angår renovationen i Kerteminde kommune.


Jeg syntes, det er ret underligt, at Munkebos borgere hele tiden bare lader stå til, og lader sig snyde af direktøren fra Forsyningen og hans bestyrelse, hvor formanden Hans Luunbjerg vil være borgmester igen ??

Jørn Pedersen, boligforeningsformand


Jeg fik efter mange forsøg endelig fat på en fra miljøministeriet, som hed Thomas, som meddelte, at  hård- og blød plast hører under dagrenovation, da næsten alle dagligvarer er indpakket i plast.

Dermed betaler borgerne for fjernelse af den type affald. Ja, de kan kræve det sorteret, men afhentet, nej.

Dertil kommer så diskrimination ved haveaffalds-container. Den kan "oplyst af forsyningen" fås for 800 kr om året, blot man meddeler det. Det viser sig så, at det kun gælder private boliger, ikke lejligheder eller huse i boligforeninger. De skal selv bortskaffe deres grønne haveaffald, uanset om man er handicappet eller på anden måde ikke kan komme på genbrugspladsen med det. Jeg syntes, det er ret underligt, at Munkebos borgere hele tiden bare lader stå til, og lader sig snyde af direktøren fra Forsyningen og hans bestyrelse, hvor formanden Hans Luunbjerg vil være borgmester igen ??

Jeg kører på genbrugspladsen med en sæk hård og en sæk blød plast hver 1½ måned. Hvad gør de, der ikke kan fjerne det? Skal vi finde os i det, selvom det er Hans Luunbjerg og kommunen, der står bag. Jeg undrer mig over, hvad gør andre, og dem der ikke kan få det væk selv, er man så autoritetstro, at man gør det, fordi en direktør siger det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Milioner på vej: Rahbæk Juel lover penge til både velfærd og vedligehold

Assens

Foredrag med Årgang 0-mor

Annonce