Annonce
Sydfyn

Debat: Skyd ikke på politiet

Jannik Mai, 5953 Lohals. Arkivfoto: Anna Stærbo
Annonce

Avisens opmærksomhed omkring den manglende politimæssige dækning på Langeland er fuldt berettiget og bedst af alt, så er man meget vedholdende. Jeg har selv ved flere lejligheder kritiseret politiet, men altid gjort meget ud af at udtrykke dyb respekt for den enkelte betjents indsats

Så derfor opfordringen til at undlade at skyde på politiet. Ret kanonen mod politikerne, der lovgav for en politireform, som har været afprøvet længe nok til at vise sin uduelighed. Politiet arbejder indenfor en tænkning, der hører hjemme i en helt anden verden. Måske indenfor erhvervslivet? Alt skal kunne dokumenteres og måles og beskrives med mål-termer, osv.

Det ser godt ud i rapporten, at man har en gennemsnitlig responstid på xx minutter. Det er måske grunden til, at man ikke rykker ud til kald om hjælp fra f.eks. Lohals. Hvis vi ser en patruljevogn her, så stopper vi dem og foreslår venligt, at de får sendt deres GPS til reparation. Det må være aldeles utilfredsstillende at være betjent, hvad de modige betjente jo også udtaler her i avisen.

Problemet er, at deres overordnede makker ret og efterkommer Folketingets krav uden et kny. Hvis de begyndte en kritik, ville det være det, man i de kredse kalder for ”en karrierehæmmende bemærkning”. Lad os så finde politikerne og skyde (på) dem. Vi har jo en nyvalgt lokal politiker, der ovenikøbet er medlem af regeringspartiet. Han har ikke været med til at lovgive så tåbeligt, som det er sket. Så lad os se noget handling fra Brandenborg, der viser, at han er valgt på Sydfyn og Langeland.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Danmark

'Træls', 'tåbeligt' og 'det vil vi ikke tolerere': DF-bagland kritiserer degradering af Kofod og Kjærsgaard

Annonce