Annonce
Kerteminde

Debat: Skyd ikke budbringeren

SF's Jesper Hempler bliv i december områdeleder af børnehaverne i Munkebo. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Læserbrev:

På sociale medier er det en yndet fornøjelse at ”skyde efter budbringeren” og ofte efter alt muligt andet. Det ærgrer mig, at Poul Erik Sørensen benytter sig af samme retorik i sit læserindlæg på FS.

Jeg vil undlade at kommentere på grovhederne, men blot gøre opmærksom på, at jeg ikke forretter min nødtørft på potte. Det er jeg trods alt vokset fra.

Til gengæld vil jeg endnu engang gøre det klart, at i 2014 blev der truffet en politisk beslutning om, at det var slut med dispensationerne i Kikkenborg. Den beslutning blev truffet i enighed og gælder stadig. Det er den beslutning embedsmændene har pligt til at administrere efter. Det er også de principper, jeg udtaler mig om til FS.


Jeg vil undlade at kommentere på grovhederne, men blot gøre opmærksom på, at jeg ikke forretter min nødtørft på potte. Det er jeg trods alt vokset fra.

Uddrag fra læserbrevet


Poul Erik Sørensen har ret i, at jeg udtaler mig uden at have set afgørelsen fra Planklagenævnet, men jeg tør godt ”vove minkpelsen” og sige, at jeg er sikker på, at afgørelsen ikke underkender den politiske beslutning. Hvis det var tilfældet, ville administrationen ikke genoptage sagen. Og så ville de også have pligt til at orientere udvalget.

P. E. S. mener, at hvis han havde drevet virksomhed som Kerteminde Kommune drives, havde han ikke haft nogen kunder. Men en kommune er ikke en virksomhed. Det er et fællesskab, hvor dialog er vigtig. Men love, regler og politiske vedtagelser er altså også nødvendige for at sikre en lige behandling af kommunens borgere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce