Annonce
Kerteminde

Debat: SF vil investere 8-10 mio. kr. i trafiksikkerhed

Jesper Hempler er medlem af byrådet i Kerteminde. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Læserbrev: Igennem de sidste 6 – 7 år har økonomien været under pres. Det har også haft store konsekvenser for arbejdet med trafiksikring. Det har ikke altid været lige let at skulle prioritere de alt for få midler, der har været til rådighed.

Blikket har været stift rettet på først og fremmest at sikre børns skoleveje. Der er lavet cykelstier og gode projekter omkring skolerne. Vi må dog også erkende, at der flere steder er udfordringer, vi ikke har kunnet finde penge til.

Den nye økonomiaftale og især udligningsreformen skaber dog nye muligheder. I SF mener vi, at det også skal udmøntes i et større budget til trafiksikkerhed.


Jeg forstår udmærket, at nogle forældre ”står med hjertet oppe i halsen”.

Jesper Hempler


Rynkeby er belastet af stigende biltrafik på smalle veje. Her bør der etableres fortov og 2 minus 1 vej, så både fodgængere og cyklister sikres bedre. I Marslev skal en gruppe børn hver dag krydse en stærkt trafikeret landevej for at komme til og fra skole.

Jeg forstår udmærket, at nogle forældre ”står med hjertet oppe i halsen”. Der skal gøres noget hurtigt og gerne i det kommende budgetår. Endelig er der en sort plet i Munkebo (krydset Kertemindevej/Troels Alle), som gentagne gange er blevet udskudt.

SF har derfor investeringsønsker på trafikområdet for 8 – 10 millioner med til budgetforhandlingerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce