Annonce
Kerteminde

Debat: SF vil have et medborgerhus i Kerteminde

Formand for Kerteminde Cityforening, Jonas Nielsen, har sammen med Sunke Arkitekter foreslået, at bibliotek og turistkontor kan rykke sammen i den gamle Nordea-bygning. Grafik Sunke Arkitekter
Annonce

Læserbrev: Vi har en vision om et bibliotek i Kerteminde, som er meget mere end et bibliotek. Et medborgerhus, et kulturhus, et multitek – Byens hus. Et hus, hele kommunen kan være stolte af. Og et hus alle gerne vil besøge.

Huset skal være et åbent og dynamisk frirum, der inviterer alle aldersgrupper indenfor. Det skal kunne understøtte mangfoldige former for fællesskaber, personlig udvikling og læring og danne rammen om kulturelle oplevelser og aktiviteter.


Selvom vi kan se, at nogen har meget travlt, kommer biblioteket formodentligt til at ligge på Strandkilen lidt endnu.

Uddrag fra læserbrevet


Vi forestiller os et hus, bygget til formålet. Et hus, der ikke lader sig begrænse af, hvad et gammelt hus måske kan rumme. Det arkitektoniske udtryk, og den konkrete placering er lige nu ikke det vigtigste.

Selvom vi kan se, at nogen har meget travlt, kommer biblioteket formodentligt til at ligge på Strandkilen lidt endnu. Så lad os starte med, at byrådet skaber et økonomisk fundament. Det kunne være ved at sætte det på anlægsprogrammet fra 2023.

Så er der god tid til, at borgere, fagpersonale, bibliotekets venner og politikere kan kaste sig ud i en spændende dialog om indhold. Forestil jer alt fra bøger, lokal kunst , børnekultur, koncerter, debatter og meget tilsat god kaffe i den socialøkonomiske cafe.

Lad os nu først finde ud af hvad indholdet skal være, inden vi vælger indpakningen. Vi glæder os til en spændende proces.

Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce