Annonce
Debat

Debat: - Sørg dog for at følge regler, når I køber ind

Netto i Rudkøbing. Arkivfoto: Jørgen Hansen
Annonce

De nuværende restriktioner for at komme coronaepidemien til livs indebærer bl.a. et afstandskrav på to meter og en henstilling om, at man køber ind i dagligvarebutikkerne én  person pr. familie.

Jeg var fredag den 8. januar på mit ugentlige storindkøb i Rudkøbing, nærmere betegnet Netto og SuperBrugsen (hvor jeg købte ind for 2.000 kroner).

I Netto oplevede jeg, at man havde to ud af tre kasser åbne. Ikke de to yderste - men to klos op ad hinanden, således at afstandskravet var umuligt at overholde.

Hvorfor åbnede man ikke bare kasse 1 og 3?


Jeg forstår ikke, at folk ikke fatter budskabet. Men jeg er endnu mere harm over, at I - bestyrer og uddeler - som ansvarlige for forretningerne lader det passere. Hvis I ikke kan finde ud af at sørge for, at restriktionerne bliver overholdt til alles bedste, ser jeg mig nødsaget til at købe ind på nettet, til det igen bliver sikkert at handle lokalt - som brugsuddeleren har bedt os om.


I SuperBrugsen oplevede jeg, at mindst 8 - otte! - par købte ind sammen med det resultat, at jeg dels måtte vente flere steder i butikken, dels måtte zigzagge mellem disse par, hvoraf den ene typisk stod og spærrede gangarealerne, mens den anden fandt varer.

Det værste eksempel var en familie bestående af to voksne og fire børn. Heraf sad det ene i klapvogn.

Jeg forstår ikke, at folk ikke fatter budskabet. Men jeg er endnu mere harm over, at I - bestyrer og uddeler - som ansvarlige for forretningerne lader det passere.

Hvis I ikke kan finde ud af at sørge for, at restriktionerne bliver overholdt til alles bedste, ser jeg mig nødsaget til at købe ind på nettet, til det igen bliver sikkert at handle lokalt - som brugsuddeleren har bedt os om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce