Annonce
Nyborg

Debat: Sæt personalet fri fra minuttyrani

Byrådskandidat Lone Smidt opfordrer til at gøre op med minuttyveri i hjemmeplejen. Foto: Kasper Riggelsen

Læserdebat: Vores politkere må berede sig på endnu mere kamp om vores attraktive medarbejdere, når kommunens nye friplejehjem slår dørene op. Det vil nemlig betyde færre faglærte på kommunens lønningsliste, når friplejehjemmet går på strandhugst blandt kommunens ansatte.

Den hverdag, mine kollegaer og jeg oplever ude i distrikterne, er så presset af minuttyraniet, at vores til tider eneste mulighed for at forberede os fagligt på dagens gøremål og blive fagligt klædt på til dagens besøg er at læse op, inden kommunes stopur sættes i gang.

Det er gratis arbejde og totalt uacceptabelt!

Annonce

Når kørelisterne ikke efterlader tid til kørsel mellem besøgene på grund af opgavernes pres, og når man samtidig er sat bagud på point på grund af af dagens sygefravær, efterlader det ikke kun medarbejderne med en usund mavepine. Det fjerner også værdifuld tid fra borgerne. Dem, vi er der for.

Der er ikke kun tale om minuttyrani. Det er også minutyveri.

At en privat arbejdsplads indenfor velfærden lander i vores kommune, er i min verden velkomment, men det er absolut ikke velkomment at se nogle af vores byrådspolitkere med ansvar til ældreområdet sænke skuldrene og juble, fordi andre gør arbejdet for os.

Vi har en fantastisk og uden tvivl den varmeste omsorgsopgave i vores hverdag for mennesker med behov herfor og bosat i Nyborg Kommune.

Så kære politkere: Hold pause i jublen over jeres overspringshandling, træk i arbejdstøjet og begynd at kæmpe for jeres medarbejdere.

I kan starte meget menneskeligt ved at sætte personalet fri for minuttyraniet, og vise dem den tillid de fortjener!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Professor efter omdiskuterede klimaanbefalinger: Færre biler giver nye muligheder i Odense

Odense For abonnenter

Kerteminde vogter miljøet i Odense Fjord: Er ikke med i ny gruppe, der vil redde fjorden

Kerteminde For abonnenter

Hvor tæt kan bådene pakkes på marinaen? - Arkitekten kender ikke meget til sejlsport, siger sejler

Annonce