Annonce
Debat

Debat: Respekt for vores medarbejdere

Socialdemokraternes gruppeformand Hans Stavnsager. Arkivfoto

Lokaldebat: På baggrund af den seneste tids debat om til- og afgange blandt de ledende medarbejdere i Faaborg-Midtfyn Kommune vil vi gerne opfordre til, at vi alle udviser en grundlæggende respekt overfor vores ansatte. Det gælder uanset hvilket niveau i organisationen, de befinder sig på, og det handler blandt andet om, at vi ikke offentligt diskuterer navngivne medarbejderes sygefravær eller personlige forhold i øvrigt.

Vi deltager gerne i en debat om den generelle udvikling i Faaborg-Midtfyn Kommune, og på baggrund af både interne diskussioner og eksterne undersøgelser har vi iværksat en række tiltag, som vi er overbeviste om vil bidrage til at forankre de mange forandringer i organisationen. Men vi hverken kan eller vil kommentere på navngivne medarbejderes arbejdsmæssige situation.

De forandringer, der er sat i værk i kommunen igennem de seneste to år, er alle blevet sat i værk på baggrund af beslutninger truffet af et meget bredt flertal i kommunalbestyrelsen. Ansvaret for positive såvel som negative konsekvenser af disse beslutninger skal derfor placeres hos os politikere og ikke blandt vores medarbejdere. Det håber vi, at alle vil respektere - også selv om vi nærmer os kommunalvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Fyens Stiftstidende bombesprængt

1995 Stadig flere berusede cyklister kommer til skade ved eneulykker om natten og i weekenderne. Læge Lars Binderup Larsen fra Ulykkes Analyse Gruppen ved Odense Universitetshospital oplyser, at cyklisterne især får skader på tænder og ansigt, da de på grund af deres påvirkede tilstand ofte ikke er i stand til at værge for sig med hænderne. Flere af kvæstelserne er så dybe, at de efterlader skræmmende ar. I Ugeskrift for Læger offentliggør Ulykkes Analyse Gruppen chokerende tal på tilskadekomne cyklister, der er påvirket af spiritus. 18 procent af de behandlede på skadestuen angav selv, at de var påvirkede. Det er især mandlige cyklister mellem 26 og 29 år, der kommer til skade i på cykel ved solouheld. 1970 Den fynske byggematador Jens P. Koch fik i aftes startet sit nye parti, Folkekapitalistisk Parti, ved et møde på Industripalæet i Odense. Det har foreløbig et kommunalpolitisk sigte, idet man vil opstille en kandidatliste til byrådsvalget. Det er sandsynligt, at det bliver med Jens P. Koch som spidskandidat. Det nye parti fik en bevæget start. Man måtte hurtigt opgive at holde mødet i Industripalæets festsal, og i stedet indbyde dem, der meldte sig ind i partiet, til en stiftende generalforsamling med gratis kaffebord i den mindre sal. Her kom bølgerne også til at gå højt. Man fik dog valgt et forretningsudvalg, som allerede i eftermiddag mødes privat hos Jens P. Koch for at udforme et partiprogram. 1945 I nat vækkedes hele Odense af en række meget kraftige eksplosioner. Den første hørtes ved 01-tiden, og i det følgende kvarter fulgte ca. 15 eksplosioner. Der er anrettet meget store ødelæggelser i byens tre hovedgader: Nørregade, Vestergade og Kongensgade. På Fisketorvet blev Fyns Tidendes bygning ud mod Nørregade ødelagt ved tre eksplosioner. Det lykkedes portvagten at få kaldt trykkeripersonalet ud af den brændende bygning. I Vestergade har en bombe ødelagt Fyens Stiftstidendes redaktion og ekspedition. Desuden gik det ud over nr. 48, hvor forsikringsselskabet Hånd i Hånd har til huse, og der er ligeledes sket store skader på St. Knuds ejendom på hjørnet af Vestergade og Mageløs.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Fyn

Meteorologer: Ingen tegn på vinter - lavtryk med mere regn nærmer sig

Annonce