Annonce
Debat

Debat: Red Barnet vil have IS-kvinder hjem til Danmark

Annonce

Syrien: Enhedslistens tidligere politiske leder – nuværende generalsekretær i Red Barnet, Johanne Schmidt Nielsen fører kampagne for at få alle børnene af IS-krigerne ud af lejrene i blandt andet Tyrkiet og Syrien – og hjem til Danmark.

Men ikke nok med, at Red Barnet vil have børnene ud af lejrene. De vil have mødrene med! Det er en dybt forkert – og naiv – tankegang fra Johanne Schmidt Nielsen, at hun placerer IS-kvinderne i en offerrolle – som om, at de intet som helst har haft at gøre med de forfærdelige hændelser, der har fundet sted under IS-fanerne. Hvorfor er det mere legitimt, at sige, at kvinderne skal hjem, end mændene? Medierne har flere gange berettet om at IS-kvinderne i flygtningelejrene fortsætter deres ækle kamp for kalifatet. De hjernevasker deres børn til at fortsætte kampen mod de vantro. Som en IS-kvinde sagde til en udsendt journalist fra DR i juni 2019:

- I skal ikke være bange for de Islamisk Stat-folk, der nu sidder i fængsel. I skal frygte den næste generation og den næste generation igen, siger hun og holder sin søn på skulderen. - De vil bekæmpe de vantros verden. Om Gud vil. Ja – DR’s udsendte sagde ligefrem, at besøget i Al-Hol lejren i Syrien var som at være i kalifatet igen. Det kan godt være, at nogle kvinder trækker et offerkort og lader som om at de ikke har haft noget som helst at gøre med Islamisk Stats ækle handlinger. Ligesom nogle af mændene gør. Underligt, at de alle åbenbart var bagere og købmænd, men ingen var terrorister. Løgnere! Selvfølgelig har kvinderne spillet en stor rolle i Islamisk stat. De har hjernevasket deres børn. Andre af kvinderne i IS-lejrene fortæller åbent, at de håber kalifatet genopstår. ”Vantro” journalister er blevet overfaldet i lejren af kvinderne, ligesom ”vantro” kvinder har fået samme tur. Derfor er det jo ikke underligt, når vi ser videooptagelser af små børn, der prædiker om krig mod de vantro. Det har deres mødre – som Red Barnet vil have hjem til Danmark – lært dem. Det er beskæmmende. Og intet med barnets tarv at gøre, at Red Barnet fortsat vil lade børnene være i kløerne på deres gale og hjernevaskede mødre. Men det er måske det man får ud af, at en tidligere politisk leder for Enhedslisten nu sidder i rollen som Red Barnets generalsekretær.

Pia Kjærsgaard, Dansk Folkeparti.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Kerteminde For abonnenter

Efter kuldsejlet festival-projekt: Kommune kræver, at Caroline Ahlefeldt skal betale en halv million kroner inden 14 dage

Middelfart For abonnenter

Britisk coronavariant har nået vestfynsk møbelfabrik: - Folk har ikke turdet sige, at de gerne ville arbejde hjemme

Danmark

Lyt til Politik med Funding og Løvkvist: Støjberg skal vælge mellem den blå og den sorte tale på søndag

Annonce