Annonce
Kerteminde

Debat: Proportioner, TAK!

Henrik Madsen er næstformand for den Konservative vælgerforening i Kerteminde Kommune. Foto: Henrik Madsen
Annonce

Læserbrev: International konkurrence truer vores lokale industrier og handelsliv. Pandemi og gud ved hvad der ellers rammer os ude fra.

Vores evne til at tiltrække erhvervslivets gunst er uhørt lav, og mandagstrænerne på facebook bilder sig ind, at det udelukkende er samfundets (politikernes) skyld. Mine tanker, når jeg læser de holdninger, der præger havnekaj debatten i øjeblikket, er, at vi selv bærer en stor skyld, hvis investorer og virksomheder løber skrigende væk.

Den selvudnævnte protestgruppe af havnekajprojektet står forrest ved den offentligt betalte ”buffet” af klageinstanser, senest med en politianmeldelse imod toneangivne politikere i byrådet, oven i købet fra en tidligere byråds kandidat.


Når alt kommer til alt, så vil vi vel alle gerne bo i en velfungerende kommune i sund vækst.

Henrik Madsen


En flov omgang må jeg sige. - Ironisk nok kan man vel sige, at man næsten kunne ønske at protestgruppen har ret i deres indsigelser, anmeldelser og protestindlæg. For hvis det modsatte er gældende, så er det vel i virkeligheden grov chikane, groft misbrug af offentlige midler og instanser samt usand argumentation, der gør sig gældende.

Når alt kommer til alt, så vil vi vel alle gerne bo i en velfungerende kommune i sund vækst.

Vækst og en positiv udvikling, hvor også private investorer får lov at sætte et præg på byen, så handelslivet, kulturlivet og foreningslivet kan styrkes.

Det er en fejlantagelse og naivt at tro, at vores offentlige kasse er rummelig nok til at forestå alt udvikling alene. Der må private investorer til, og de skal have en passende plads og råderum til at være medbestemmende, ellers kommer de selvfølgelig ikke.

Hvis alt den negative energi, der i øjeblikket bliver brugt på at kæmpe imod et projekt, der i øvrigt er vedtaget med et bredt flertal i byrådet, kunne vendes til noget positivt, så skal der ikke megen fantasi til at forestille sig, hvad det kunne betyde af positive tiltag.

At visse personer bruger sin tid på at kaste sig ud foran udviklingen, i en egen tro der minder om en aktivist, der føler sig kaldet til at redde de sidste uddøende dyreracer i verden, er i min optik, ude af proportioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Danmark

Det skal nok gå gutter

Annonce