Annonce
Læserbrev

Debat: Præcisering af Venstres holdning

Annonce

Fyns Amts Avis bringer den 30. marts nyheden om, at udvalgsformand Hanne Klit (S)vil rejse en sag i Social- og Sundhedsudvalget om navneskift på kommunens plejecentre. I samme artikel fremgår det, at Venstre på forhånd skulle være direkte modstander af forslaget, hvilket er en forkert tolkning. Det er ikke altafgørende for Venstre, at vores plejecentre skal skifte navn til plejehjem, men vi lytter gerne til de argumenter, der måtte være for et eventuelt navneskift både fra Ældrerådet og fra de øvrige politiske partier. Vi er naturligvis meget optaget af, hvilke omkostninger der er forbundet med et sådant navneskift, og i en tid, hvor kommunens fremtidige økonomi tegner usikker blandt andet grundet øget ledighed som konsekvens af Corona-krisen og en afventende udligningsreform, bør der være mere tungtvejende argumenter end, at en statsminister på et debatmøde har udtrykt sympati for ordet plejehjem.

Svar fra Svendborgredaktør Caspar Troest Jørgensen:

Avisen skriver, at Mette Kristensen er skeptisk, ikke at hun er direkte modstander af et navneskift, og har efter henvendelse tilbudt hende at præcisere, at det er sådan, det forholder sig, men det takkede hun nej til. Avisen mener, at der - også i ovenstående læserbrev - er fuld dækning for at betegne skeptisk, som Mette Kristensens holdning til sagen.

Arkivfoto: Roland Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Koks i kulissen i Den Fynske Opera: Tidligere næstformand genkender ikke to vigtige mødereferaters indhold

Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Danmark

Udenlandske turister fravælger Danmark: Venstre opfordrer til at fjerne seksdages-regel omgående

Annonce