Annonce
Debat

Debat: Populistisk, Mette Kristensen

John Arly Henriksen (S) kalder Venstrespidsen Mette Kristensens ageren for populistisk. Foto: Katrine Becher Damkjær

Læserbrev: Det er valgår, og Venstre i Svendborg Kommune har tilsyneladende en klar strategi om, at Socialdemokratiet i byrådet skal være ansvarlig og have kritik for alt, hvad der sker på den politiske agenda. Også selvom mange andre partier stempler ind. Senest har Venstre sat flere enkeltsager på dagsordenen, uagtet de selv har stemt for tiltagene, hvorfor forvirringen må være stor blandt borgerne. Nu må man ej heller rose Mette Kristensens eget smukke opland med et Morten Korch citat (i et læserbrev bragt den 7. maj, red.), uden det skal misbruges i Venstres politiske spin.

Lad det være klart: Hvis Administrationen i Svendborg Kommune har fejlet, skal det påtales af os politikere, og der skal rettes op. Men vi vil ikke, som Venstre tilsyneladende har interesse i, sætte nogen i den offentlige gabestok eller skabe en stemning af mistro og nedgørelse af kommunens mange dygtige dedikerede medarbejdere. Vi har stor tillid til og respekt for det store arbejde, der dagligt udføres i den kommunale forvaltning. Vi klarer udfordringerne internt og med værdighed. Gabestokkens tid er forbi.


Annonce

Vi klarer udfordringerne internt og med værdighed. Gabestokkens tid er forbi.


Vi glæder os som parti over, at der er kommet styr på økonomien i Svendborg Kommune, og der har blandt andet aldrig været uddelt så mange penge til lokalområderne (og Mette Kristensens eget opland) som i denne periode. Baggrundtjek bare, og I vil få bekræftet, hvor lidt der skete i lokalområderne i sidste Venstre-ledede valgperiode. Her i kommunen er der også kommet flere medarbejdere i daginstitutioner og på skoler. Der er investeret i infrastruktur og byfornyelse, og der bygges som aldrig før, blandt andet fordi vi oversvømmes med begejstrede nytilflyttere og dermed gode skatteborgere. De kommer jo netop, fordi det går fantastisk og forrygende her i vores smukke smørhul. Så vi må jo gøre meget rigtigt, men det kan Venstre tilsyneladende ikke få øje på. Det kan mange andre gode borgere i det ganske land heldigvis godt se.

Mette Kristensen og Venstre kan tilsyneladende kun se og fokusere på det negative og enkeltsagerne. Enkeltsager og kommunale udfordringer vil naturligvis altid vil dukke op. De sager skal og vil vi tage hånd om, men med politisk værdighed og ikke bruge dem som populistisk valgspin, som Venstre gør. Vi er i Socialdemokratiet oppe i helikopteren. Vi fokuserer på at varetage hele kommunen, i modsætning til den enkeltsags- og sognerådsstrategi som Venstre tilsyneladende lægger for dagen her op til valget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce