Annonce
Debat

Debat: Politisk panikbeslutning før lukketid

H.C. Wulff er Spidskandidat for Sydfynslisten og synes ikke om den politiske beslutningsproces i forbindelse med den grønne omstilling i Svendborg Kommune. Foto: privat

Læserbrev: Den seneste beslutning i et politisk fagudvalg om at der skal sættes 3 megavindmøller op i Svendborg kommune, har vi i Sydfynslisten svært ved at se som andet end en panikbeslutning.

Sydfynslisten ønsker en grøn omstilling af vores kommune, der er demokratisk vedtaget og ikke som nu et diktat, der er nærmest kuppet igennem i et lille fagudvalg kun få måneder inden et kommunalvalg, hvor borgerne havde haft en chanche for at gøre deres mening gældende.


Annonce

Det er ganske enkelt under al kritik. Vores kommune er simpelthen alt for god til et byråd, der udviser så lidt respekt for borgerne og demokratiet.


Hvor er det politiske samarbejde hen over midten? Hvordan ligger det med borgmesterens løfter om, at netop spørgsmålet om flere større vindmøller i kommunen skulle indgå i en valgkamp og dermed give borgerne en mulighed for demokratisk at påvirke udviklingen?

Hvorfor vil man ikke lytte til sagkundskaben, der siger at opstilling af vindmøller andre steder end på vestkysten af Tåsinge ikke giver mening. Og netop vestkysten af Tåsinge samtidigt giver massive problemer i forhold til hensynet til beboerne og natura 2000 områdets beskyttelse?

Svarene blæser i vinden men til gengæld er det efter det her ganske tydeligt, at borgerinddragelse, samarbejde og seriøsitet i byrådsarbejdet samt lytten til sagkundskaben ikke prioriteres højt i det nuværende byråd.

Det er ganske enkelt under al kritik. Vores kommune er simpelthen alt for god til et byråd, der udviser så lidt respekt for borgerne og demokratiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Måtte fyre medarbejder, da plejehjem fik forbud mod at handle i Brugsen: Nu tager brugsuddeler hatten af for politikerne

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce