Annonce
Læserbrev

Debat: Please, vil I godt stoppe med at skide vores rede til?

Annonce

Læserbrev: Entusiasme er godt og positivt. Men når nogle entusiaster af og til - og ofte lidt for snæversynede entusiaster og selvudnævnte bykonger - kaster med mudder og ender med at skide i egen rede, så bliver det for meget og gavner absolut ikke Ærø.

Jeg har bemærket, at disse bykonger og deres lille skare af disciple har nået en hvis alder. En alder, hvor man har lov til at trække sig selv tilbage i baggrunden og lade sine børn og børnebørn komme til og selv forme deres Ærøs fremtid. Vi kan godt. Vi er faktisk mere end klar. Klar til et forenet Ærø.

Vores skolebørn er allerede i gang. De er en del af Ærøs største "integrationsprojekt", nemlig skolesammelægningen. Denne sammenlægning har ikke kun gavnet øens skolebørn, men også deres forældre. Børn og forældre mødes nu på tværs af bygrænserne uden at skelne til, hvor hinanden kommer fra. Det har udvidet deres horisont og opdaget, at uanset hvor de lægger deres æg, så har det gavn for hele Ærø. Om det er på golfbanen, i lokale butikker eller på en færge, du lægger dine penge, så kommer det os alle til gavn på Ærø. Hvis vi så Ærø som én stor rede, så ville vi alle lægge vores æg i den.

Så, til jer entusiaster, gear lidt ned for jeres mudderkasteri, "mig, mig, mig" og "os mod dem"-kampe, for I skider faktisk i Ærø fremtids, jeres børns og børnebørns rede.

Jeg tør godt lægge hovedet på blokken og sige, at vi er mange, flere end I tror, der er trætte af jeres snæversynethed. I gør jer selv til grin. Så please, vil I godt stoppe med at skide vores rede til?!

Gitte Ferndal, Marstal. Foto: privat
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, sølvbryllup-segmentet og de ældre

Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Annonce