Annonce
Debat

Debat: Penge til flere politibetjente

Annonce

Debat: Allerførst ros til politiet og politibetjentene. De gør et godt job og gør, hvad de kan med de ressourcer, der er til rådighed og opklarer rigtig mange sager og forbrydelser.

Men politiet kan tydeligvis ikke nå alle sagerne med de ressourcer de har, hvilket tydeliggøres når vi ser sagerne om de mange cykeltyverier, der ikke opklares, senest også et helt åbenlyst igangværende cykeltyveri, der ikke kan blive fulgt op pga manglende ressourcer.

Det er overordentligt vigtigt for retssikkerheden generelt, at man som borger kan ringe til politiet, når der sker forbrydelser, også cykeltyverier, med vished for, at så bliver sagen fulgt op.

Når det ikke sker, så lander sagen på regeringens og Folketingets bord. Der skal i kommende folketingsår være forhandlinger om politiets rammer, og i de forhandlinger skal der efter vores opfattelse afsættes og prioriteres penge og ressourcer til flere betjente og nok politibiler mv. til, at politiet kan sætte effektivt ind og forfølge forbrydelserne, bestemt alle de alvorlige forbrydelser, men også åbenlyse igangværende cykeltyverier, der i det foreliggende eksempel kan følges på overvågningskamera.

Jeg har stillet spørgsmål til justitsministeren, så det nu sikres, at sagen er på forhandlingsbordet. Kære justitsminister: Penge til flere politibetjente og nok politibiler skal sikres i de kommende forhandlinger.

Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce