Annonce
Debat

Debat om trafikkryds: Hvor mange lig skal der på bordet?

Det seneste færdselsuheld ved Ringvejen/ brovejen skete fredag 4. juni. Ingen kom noget alvorligt til. Foto: Catrine Madelaire.

Debat: Den 13. November 2020 kom jeg kørende ned ad Langelandsbroen og blev sekunder efter torpederet af en bil, der kom inde fra Rudkøbing. Heldigvis kørte jeg i en stor, tung bil, så den blev ”kun” kastet ud i midterrabatten, og jeg slap med en øm krop, men bilen måtte lade livet på stedet.

Siden da har det selvfølgelig siddet i en, når man kører forbi samme sted, så jeg lister mig frem og kigger til alle sider. Men her til morgen skete det så igen:

En dame i en stor, sort bil mener liiiiige, at hun kan nå at smutte rundt, så et halvt år efter, at jeg blev torpederet samme sted, måtte jeg igen op at stå på bremsen. Men denne gang var jeg åbenbart mere forberedt, for jeg nåede at bremse så meget ned, at hun kunne nå forbi uden at det igen var gået grueligt galt.

Annonce


Er lige ved og næsten ikke nok til, at der snart sker en omlægning af den vej?


Der sad jeg så med bankende hjerte og fik flash-back til den vinterdag for halvandet år  siden, hvor jeg ikke nåede at bremse.

Det er jo ikke mange dage siden, at der sidst skete et uheld samme sted. Så nu spørger jeg bare: Hvornår er nok nok? Er lige ved og næsten ikke nok til, at der snart sker en omlægning af den vej, eller skal der vitterligt lig på bordet, før man anser stedet som farligt?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Nyt notat afslører dyb frustration i specialenhed mod bander: Kriminelle går under jorden, men kan beholde kontanthjælpen

OB

OB-angriber lejes ud til Kolding IF

Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce