Annonce
Debat

Debat: Odense vil gå en blomstrende fremtid i møde

Læserbrev: Korrektion til Ole H. Christiansens indlæg (mandag 22. marts, red.): Det var ikke kun Socialdemokratiet og støttepartierne, der besluttede at bruge seks millioner kroner på turisme. Økonomiudvalget bestående af Peter Rahbæk Juel (S), Brian Dybro (SF), Susanne Crawley (R), Jane Jegind (V) og Søren Windell besluttede at bruge pengene til at gøre Fyn og ikke mindst Odense mere attraktiv for de mange indenlandske turister i coronatiden sommeren 2020

I modsætning til O.H.C. mener jeg bestemt ikke, at Odense er molestreret tværtimod: Projektet "fra gade til by" - har bundet det førhen med Thomas B. Thriges Gade molestrerede Odense - sammen igen. O.H.C bruger hele sit indlæg til at tale byen ned.

Jeg vil hellere tale Odense op: Bymidten bliver heldigvis helt bilfri med spændende nye torve og pladser og med det nye, formidable H.C. Andersen Museum. Det bliver en 5-stjernet turistattraktion og -magnet, som vil sætte Odense på verdenskortet. Letbanen vil, selv om den nu er forsinket, kunne transportere 30.000 passagerer om dagen, når den står færdig, komfortabelt og regelmæssigt.

Annonce

Desuden har Odense mange "gamle" attraktioner: H.C. Andersens fødehjem og -barndomshjem. Odense Zoo, Den Fynske Landsby, parkerne, stierne langs åen, Å-farten, H.C Andersen kvarteret, Brandts Klædefabrik, Møntergården - blot for at nævne nogle få.

Hertil kommer så det livlige kulturliv: Tinderbox, H.C.Andersen Festival (større end Århus festuge), Magiske dage, Odense Film Festival, Blomsterfestivalen - igen blot nogle få nævnt. Bylivet med gågaderne, butikkerne, cafeerne og restauranterne er også med til at gøre byen attraktiv.

Jeg er lykkelig for at bo i centrum - tæt ved det hele. Når coronaen er vel overstået, vil Odense gå en blomstrende fremtid i møde - bare vent! Jeg glæder mig. Det kommer til at myldre med inden- og udenlandske turister.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Odense For abonnenter

Danni vil kæmpe for, at populær misbrugsbehandling kan overleve: - Jeg skal ikke tilbage til det kommunale tilbud

Annonce