Annonce
Fyn

Debat: Nyt liv ved jollepæle

Karl "Krølle" Nielsen har af Kerteminde Kommune fået lov til at sætte en vikingestævn på en af pælene i jollehavnen i Kerteminde. Han syntes, at pælene skulle i brug på en eller anden måde. Arkivfoto: Mette Louise Fasdal
Annonce

Læserbrev: Jeg vil ikke tage offentlig stilling til Karl “Krølle” Nielsens forslag til såkaldt udsmykning af de mange ubrugte jollepæle i Renæssancehavnen eller til andre af hans udsmykninger i Kerteminde. Men jeg vil gerne gentage, hvad jeg tidligere har foreslået: Lad unge kvinder og mænd fra Kerteminde Kommune få en gratis jolleplads på stedet på betingelse af, at de straks rykker, hvis der mod forventning skulle være en interesseret over f.eks. 25 år.

Selv havde jeg i flere år jolleplads længst mod Langebro ved de lidt for kraftige pæle i Renæssancehavnen og var godt tilfreds med at have en jolleplads få meter fra mit hjem i Andresens Købmandsgaard.


Lad unge kvinder og mænd fra Kerteminde Kommune få en gratis jolleplads på stedet på betingelse af, at de straks rykker, hvis der mod forventning skulle være en interesseret over f.eks. 25 år.

Steen Højgaard


Strømmen på stedet var ikke et problem for mig, og jeg nød udsigten til Renæssancehavnen, som forhåbentlig bevares som stilren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce