Annonce
Læserbrev

Debat: Ny lokalliste vil diskutere før beslutningerne tages

H.C.Wulff, spidskandidat for Borgerlisten Svendborg, Søren Lolks Vej 5, Tåsinge
Annonce

Lokaldebat: Svendborg har fået en ny borgerliste, Borgerlisten Svendborg.

Vi stiller den nye liste til rådighed for de mange borgere, der ikke nødvendigvis er interesserede i at arbejde igennem de traditionelle politiske partier, men som ønsker at påvirke udviklingen i vores kommune.

Vi vil arbejde for, at flere borgere vil interessere sig for lokalpolitik og deltage i debatten. Lige nu tænker mange nok "hov, hvad skete der lige der," når man læser, ser eller hører i medierne, hvad vores lokalvalgte politikere vedtager i byrådet. I løbet af det sidste år har der været mange spændende sager i Svendborg Kommune som for eksempel torveparkering , farven på byfacader, Klosterplads, biogasanlægget på Tåsinge, teater kontra lystbådemuseum på havnen osv.

Hver gang har der været livlig debat, men som regel efter beslutningerne var truffet i byrådet.

Det mener vi er både ærgerligt og forkert.

Der er ingen tvivl om, at demokratiet må udvikle sig i takt med, at vores samfund forandrer sig. Ikke at vi skal indføre et Facebookdemokrati, men moderne mennesker, der skal passe uddannelse, job, familie, har sjældent tid til at sidde i forsamlingshuset eller den lokale partiforening og diskutere lokalpolitik.

Vi vil arbejde for, at det bliver nemmere at engagere sig i lokalpolitik for alle borgere, og at politikerne i højere grad lytter til borgerne, inden beslutningerne tages.

Borgerlisten Svendborg er ikke en enkeltsagsliste. Vi vil arbejde for, at udviklingen af kommunen i højere grad er helhedsorienteret og ikke præges af løsninger, der stritter i hver sin retning.

Vi vil arbejde for en kommune med bedre kommunal service, bedre økonomi, styrkelse af kommunens maritime brand og image, bedre forhold for erhvervslivet, gennemtænkt bosætningspolitik, fokus på børn og unges forhold, mere borgerindragelse og udvikling i alle kommunens områder.

Jeg håber, at mange vil støtte op om Borgerlisten Svendborg.

Arkivfoto: Tim Kildeborg Jensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Nyborg

Sommerhilsen fra Kunstværkstedet

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Assens

'Støvsuger' til brunt og gråt vand på vej: Nye autocamperpladser med udsigt til Lillebælt står klar

Annonce