Annonce
Nordfyn

Debat: Naturligvis skal dyrene have det godt

Lokaldebat: Svar på læserbrev fra Erik Beck Jensen. Naturstien i Fuglsangsskoven er etableret til glæde for fastboende og turister i området. Stien har oprindeligt været et ønske fra en arbejdsgruppe under Tørresø Bylaug. Ønsket er anbefalet og fremsendt af Krogsbølle Lokalråd til Landdistriktsrådet, der over for Erhverv-, Kultur- og Fritidsudvalget har prioriteret naturstien til at få en bevilling - i øvrigt sammen med mange andre gode lokale initiativer rundt i kommunen.

Naturstien er således støttet ud fra ønsket om at give folk adgang til at nyde og færdes mere i naturen.

Nu går jeg også selv af og til ture - indimellem også i det område. Hvis viben og lærken er væk fra Tofteløkken, så er der til gengæld næsten garanti for at møde dem begge en kilometer længere mod vest, på eller over markerne langs Nordstrandsvej.

Agerhønebestanden har siden 1970erne været faldende i hele Danmark. Alle tre fugle er ikke oftest set i skove, så det er næppe på grund af naturstien, at de ikke er der nu.

Stien er udover kommunen støttet af Friluftsrådet, og Naturstyrelsen har været med i planlægningen. Derfor er jeg tryg ved, at der er styr på tingene. For naturligvis skal dyrene have det godt.

Forvaltningen kontakter dig i næste uge, hvis du forsat mangler svar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Carlslund genåbnet: Så er der atter æggekage med flæsk og bacon

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce