Annonce
Kerteminde

Debat: Mange tak til leder og personale for, at vi måtte blive og få denne uventede oplevelse

Beboere i Andelsboligforeningen ”Strandvejen” takker for en hyggelig cirkusoplevelse. Arkivfoto
Annonce

Læserbrev: Tirsdag den 11. august havde Munkebo Plejecenter aftalt med et cirkus at arrangere en lille udendørs cirkusforestilling for plejecentrets beboere. Og vejret var i den grad med arrangementet.

Det er så positivt, at ledelsen af plejehjemmet også tager denne form for initiativ for at glæde og opmuntre sine beboere.

Der blev stillet op på den sydvendte parkeringsplads ved plejecentret. Og vi, som naboer til plejecentret, fulgte jo spændt med i forehavendet.

Forestillingen var vist annonceret til at starte ca 10.30 – blev nærmere 10.45.

Plejecentret havde stillet stole frem rundt om den lille manege – og det tilstedeværende personale ledsagede de beboere, der havde lyst til at deltage, frem til placering omkring manegen – enten i deres respektive kørestole, eller i de opstillede stole.

For enden af manegen var der opstillet et lille bord med forfriskninger og portionsdelte snacks – som personalet så begyndte at uddele til beboerne inden forestillingens start.


Det er en gestus, vi vil mindes længe ...

Uddrag af læserbrev


Vi var nogle få fra vores andelsboligforening, som tænkte, at vi måske nok (uden at gøre ulejlighed) måtte kigge med. Vi medbragte hver vor havestol og slog os ned på græsrabatten langs Lindhøjvej – i afstand fra manegen og beboerne.

Plejehjemmets leder, Susanne, var selv til stede og kom og snakkede med os – vi følte os virkelig godt modtaget (det havde måske ikke lige været en selvfølge i situationen).

Og - til vores overraskelse - kom lige efter denne samtale en af plejecentrets unge medarbejdere hen til os og tilbød også os forfriskninger og snacks.

Det er en gestus, vi vil mindes længe – mange tak til leder og personale for, at vi måtte blive, og få denne uventede oplevelse med og tak til cirkus for den lille fine forestilling - med rigtig cirkusstemning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce