Annonce
Kerteminde

Debat: Lindø kupper Kerteminde

Arkivfoto: Michael Bager

Læserbrev: Det er vel ikke for meget sagt, at Lindø Port of Odense har kuppet Kerteminde Kommune ved købet af Dræby Fed. Der lå et færdigt naturprojekt til gavn for miljøet i Odense Fjord udarbejdet af Kerteminde kommune. Nu er kommunen afskåret fra at gennemføre projektet.

Hvad der er årsagen til Lindøs uvenlige handling overfor Kerteminde Kommune, vides ikke. Lindøs direktør ville ikke udtale sig.

Imidlertid må Lindøs beslutning om købet af Dræby Fed være en bestyrelsesbeslutning. Så ikke kun direktøren er ansvarlig for den uvenlige handling. Hele bestyrelsen må stå bag købet.

Annonce


Hvad der er årsagen til Lindøs uvenlige handling overfor Kerteminde Kommune, vides ikke. Lindøs direktør ville ikke udtale sig d. 14. april.


Det betyder, at Odense Kommune bliver involveret. Det er Odense Kommune, der ejer Lindø Port of Odense. Byrådet er repræsenteret i havnens bestyrelse ved borgmester Peter Rahbæk Juel og Christoffer Lilleholt.

Der melder sig nu det spørgsmål, om de to bestyrelsesmedlemmer og Odense Byråd står bag den uvenlige handling mod Kerteminde Kommune og miljøet i Odense Fjord.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce