Annonce
Debat

Debat: Ladcykler

Annonce

Læserbrev: Kære rådmand for Børn & Unge, Susanne Crawley. Vi vil meget gerne starte med at undskylde. Undskylde for ikke at havde været tydelige nok i vores ironi, da vi skrev, at tanken var sympatisk. Vi er på ingen måde tilhænger af dit forslag om, at alle skal have en ladcykel i fødselsgave, og det bliver ikke noget, som vi kommer til at stemme for, uanset om det bliver pakket ind i klima, integration eller tidlig indsats.

Vi vil også gerne sige undskyld, hvis vi i vores læserbrev gav indtryk af, at det kun var os kvinder i Dansk Folkeparti, der syntes, det var en dårlig ide, det gælder nok 99,9 % af Dansk Folkeparti Odense.

Vi vil også gerne undskylde, hvis vi har efterladt dig med forestillingen om, at vi udelukkende ser det Specialiserede Socialområde som årsagen til underskuddet i Børn & Unge-forvaltningen. Vi mener, det generelt er dårlig ledelse, der er årsagen. Og uanset hvor underskuddet kommer fra, så er der underskud, der har efterladt dig med hatten i hånden, gentagne gange, også det specialiserede socialområde som vi nævnte.

Og ja, naturligvis må du have en holdning til ladcykler til de nyfødte i Odense, helt i lighed med at vi må have en holdning. Og vi mener, det er en virkelig dårlig idé.

Du har fuldstændig ret, man kan jo altid fyre nogle, men det ligger ikke lige til Dansk Folkepart, vi er mere til at kikke på de kan- og skal opgaver, der ligger og så i øvrigt ikke begynde at implementere forslag, der kun forværre forvaltningens økonomiske situation. Vi kommer gerne med gode forslag, men de skal altid være finansieret og gerne en kende mere gennemtænkt end det omtalte forslag. Og hvis der bare er et spørgsmål om at fyre en masse forslag af uden at komme med finansiering, så har vi mange i ærmet.


Vi kommer gerne med gode forslag, men de skal altid være finansieret og gerne en kende mere gennemtænkt end det omtalte forslag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Forslået og med begge arme i gips: Bente stødte sammen med flugtcyklist - nu er cyklen også forsvundet

Middelfart For abonnenter

Ikke for at tjene penge: Lokale erhvervsfolk investerer i marina-restaurant for at skabe liv i byen

Annonce