Annonce
Kerteminde

Debat: Lad siloen stå - genbrug den

Læserbrev: Når Vagn Rasmussen fra Humlebo Gruppen kan se muligheder i at bruge siloen til ferielejligheder og udsigtsrestaurant, og når samtidig Jesper Hempler udtaler, at den i princippet er "i spil," så længe man ikke er begyndt at hamre løs på den, så er der tændt endnu et håb for alle os, der går ind for genbrug og ønsker at bevare historiske træk på havnen.

Jeg foreslår i samme "genbrugsånd," at Folkebådscentralen (med de nødvendige ændringer og forskønnelser) i dagtimerne tjener til "Seniorhus" og i aften- og nattetimerne til restaurant, værtshus, diskotek og/eller natklub. Hvilke lokaler, der skal kunne tjene begge formål, må afgøres af en dygtig arkitekt.

Skulle nogen være i tvivl om, hvorfor jeg foreslår disse ting, må jeg nævne, at der er pres på Aktivhuset (der jo måtte afgive plads til demensdagcentrene), samt at der er lukket for adgang til nye aktiviteter på kulturhus Fjorden, især i forbindelse med, at "Mødestedet" på Nordre Strandkile er lukket. Og endelig mangler ungdommen og andre glade borgere et sted, hvor der med god samvittighed kan festes igennem nu, hvor Den røde Pimpernel er lukket.

Så hvis vore ansvarlige politikere kommer det mindste i tvivl om det rimelige (og lønsomme) i at privatisere Nordre Havnekaj, så findes der nemme og nyttige alternativer, der kan blive til glæde og gavn for os borgere og vore gæster.

Annonce
Arkivfoto: John Fredy
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Mordsigtet død i cellen: Det ved vi lige nu

Ishockey

Bulldogs henter fan-favorit tilbage

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Ejendomsmæglere afviser at annoncere for kommunens grunde: - Vi driver forretning, ikke filantropi

Annonce