Annonce
Middelfart

Debat: Lad os få minimumsnormering allerede fra næste år

Morten K. Thomsen, formand for SF Middelfar. PR-foto
Annonce

Læserbrev: Vi skal arbejde på at få minimumsnormering allerede fra næste år.

Snart begynder forhandlingerne om næste års budget i Middelfart Kommune, og her bør vi tænke ind i, hvordan vi både hjælper økonomien i gang efter coronakrisen, men samtidig også hvordan vi styrker vores nære velfærd.

En sund fremtidsinvestering kan være, at vi fremrykker minimumsnormeringerne, så vi allerede fra næste år afsætter midlerne til at indføre minimumsnormeringer i alle kommunens institutioner.

Det giver mening, at vi investerer inden for et område, hvor vi under coronakrisen har set en positiv effekt af små børnegrupper og bedre normering. Derudover er det et område, der er klar til en positiv udvikling.

I 2025 får vi det fulde tilskud fra staten til minimumsnormeringer. Derfor vil det være en kort årrække, hvor Middelfart Kommune vil have en ekstra udgift til at sikre vores børn en bedre hverdag.

Investeringen vil skabe flere jobs, samtidig med at den vil gøre Middelfart Kommune mere attraktiv som tilflytterkommune.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke alle får samme service: Frisklavet ældremad på udvalgte plejecentre i Odense er i fare

Middelfart For abonnenter

Efter afsløring af smitteudbrud og bekymring hos møbelfabrik: Nu bliver alle medarbejdere tilbudt coronatest

Annonce