x
Annonce
Læserbrev

Debat: Kommentar til dyrlæge Søren Nielsens indlæg om FAA 13. februar

Læserbrev: Søren Dyrlæge, du skriver i FAA 13. februar, at du er forvirret over FAAs nedlæggelse af Debatsiden. Det er du ikke alene om.

Jeg er sikker på, at den bedste debatredaktør i avisens historie, N.P. Nielsen, vender sig i sin grav. Han formåede at redde avisen fra undergang og blev endda priset for "Danmarks bedste debatavis" ud fra den store og livlige debat i den lille avis. Han og avisen blev udpeget af samtlige dagblade. Debatsiderne blev læst først - dernæst dødsannoncerne. Nu er FAA blevet et billedblad, selvom en avis, jævnfør ordbogen, er en samling trykte sider i større format og indeholder artikler, annoncer m.m., og udkommer daglig. Et billedblad består hovedsageligt af billeder – ligesom FAA.

Det er helt klart ansvarsforflygtigelse, når FAA kun vil bringe lokale indlæg, mens indlæg ud over andedamsniveau sendes til "en redaktør i Jylland", der har en stor papirkurv ved siden af sig, hvor vores indlæg ender. Man hører intet fra "den store koncern". Pågældende redaktør, Morten Vilsbæk, har forlængst vist, hvem der er "hans kerneskribenter".

Lad mig nævne den muslimske politimand, Elvir Abaz; professor Peter Lauritzen, der ikke skaber debat; den gamle kommunist, Hans Jørgen Bonnichsen, tidligere PET, og ikke mindst Svend Løbner med flere. Det er så enerverende og langt væk fra "en garanti for alsidighed på et liberalt, demokratisk grundlag", som avisen efter vedtægterne skal efterleve.

Mine tanker går til en vis tysker, dr. Göebbels, der var en mester i at knægte ytringsfrihed og føre befolkningen bag lyset!

Erik Dagø. Foto: Michael Nørgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Aflysning kan blive katastrofal: Publikum afgør, om Tinderbox overlever

Debat

April 1960: Brand på Anderupgaard

Annonce