Annonce
Kerteminde

Debat: Kaffen blev kold

Knud Ahrnkiel er medlem af Kerteminde byråd for Miljølisten. Foto: Jens Wognsen
Annonce

Læserbrev: Da jeg læste her i avisen, at Sandra som bestyrer af Strandbadet inviterede mig på kaffe, var jeg meget opsat på at mødes med Sandra.

Desværre røg hun uklar med Mohammed den nuværende bestyrer og stoppede, før jeg fik muligheden. Jeg ville ellers gerne have spurgt hende, hvor hun havde fået det indtryk, at jeg kørte en personlig hetz imod Strandbadet.

Det kan ikke være hendes egen erfaring, så nogen må have givet hende den fejlagtige information. Det ville jeg gerne have hørt fra hende selv. Ligesom Sandra begrunder hetzen med, at Strandbadet forpagtes af ikke-danskere.


lov er lov, og lov skal holdes.

Knud Ahrnkiel


Jeg ville gerne have fortalt Sandra, at jeg siden 2013, sammen med andre, har arbejdet ihærdigt på at få kommunen til, at sørger for Strandbadet bruges til det oprindelige formål. Og det var fire år før den nuværende, ikke dansker, fik forpagtningen.

Det er det, vi ønsker, og jeg opgiver ikke, før det sker. lov er lov, og lov skal holdes. Det gælder uanset om forpagter er grisefarvet, indianer, eskimo eller andet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce