Annonce
Kerteminde

Debat: Jonas Nielsen - dit forslag er fornuftigt, men har lange udsigter

Annonce

Læserbrev: Jonas Nielsen fra Kerteminde Cityforening udtrykte 3/8 nogle tanker om et nyt Netto på posthusgrunden. Det var faktisk med i det forrige havneforlig, som faldt ved byrådsvalget, da Kerteminde listen røg ud, og flertallet forsvandt.

For at sikre et nyt flertal for den ny havneplan inddrog man nu de konservative, og de havde som betingelse, at man ikke påførte Superbrugsen øget konkurrence, så man måtte droppe planerne om et supermarked på posthusgrunden, for at få et forlig i hus. Det er utroligt, at de konservative så åbenlyst viser deres sympatier.

I den forbindelse tillod jeg mig i byrådets spørgetid at spørge gruppeformanden, om de ikke var valgt til at varetage byens, borgernes interesser, og ikke blokere for en konkurrent til Superbrugsen.


Grunden er gammel havbund, ikke langt nede står grundvandet.

Hans Petersen


”Nej, der var i den situation slet ikke tænkt på Superbrugsen, de synes bare, vi havde supermarkeder nok” En tynd forklaring da det i den situation ikke betød flere supermarkeder.

Samtidig kunne de gamle Netto lokaler sikkert overtages til en billig pris til bibliotek og turistkontoret, i stedet for det dyre projekt til 20 mill. kr.

Så kære Jonas Nielsen, hvor fornuftigt dit forslag end er, det har lange udsigter.

Med hensyn til dit forslag om parkeringskælder. Grunden er gammel havbund, ikke langt nede står grundvandet. Det vil være enormt dyrt og ikke realistisk i en by som Kerteminde.

Annonce
Annonce
GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Fyn

Flere arbejdspladser i sigte: Cannabis-succes åbner døren for flere job - byggeri bliver genoptaget

Odense

V-politiker raser: Udvalg ville ikke tale om Tarup Gl. Præstegaard

Annonce