Annonce
Kerteminde

Debat: - Jeg vil hævde, at projekt Magasingården har været og forsat er ulovligt

Annonce

Læserbrev: Jeg har nu igennem 10 år været i kamp med kommunen over, at den ikke overholder kommuneplaner og lokalplaner. For den sags skyld respekterer kommunen heller ikke bygningsreglementet.

Kampen har i de 10 år ført til meget: Ni sager som Natur - og miljøklagenævnet har givet mig ret i, en sag som Ombudsmanden har givet mig medhold i, tillæg til lokalplaner og en revideret kommuneplan.

Kampen har ikke været forgæves.

Der er blot det ved det, at kommunen laver om på loven lige så hurtigt, som jeg påpeger, at den er gal.

Så derfor prøver jeg noget nyt. I stedet for at arbejde mig igennem den møjsommelig proces at henvende mig til højere op, så henvender jeg mig direkte til kommunen gennem det offentlige forum. Vi tager et skridt ad gangen, så at alle kan følge med. Jeg forventer, at kommunen svarer på mine angribende.

Jeg vil hævde, at projekt Magasingården har været og fortsat er ulovligt igennem 10 år og med kommunens velvidende.

I denne første skrivelse vil jeg fokusere på kun ét punkt: Hvilken lokalplan er ifølge kommuneplanen gældende for området? Kommuneplanen er vejen til at finde frem til, hvilke love er gældende for et område - blandt andet hvilken lokalplan som er gældende.

Der står at læse i kommuneplanen, at det er lokalplan 80, som er gældende og hermed er projekt Magasingården ulovligt. Ingen restauranter, ingen glastrappetårn og så videre. Natur - og Miljøklagenævnet og Ombudsmanden har stadfæstet en række ulovligheder.

Projektet skal overholde de love, som er gældende på tidspunktet. Det er kommunens opgave at se til, at lovene bliver overholdt.

Bodil Vaupel. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Helten fra "Miraklet i Madrid" er stadig en cirkushest - efter at have været rundt i både Hannover, Kaiserslautern og senest Aarup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce