Annonce
Kerteminde

Debat: Jeg har aldrig oplevet så meget usaglig tilsvining

Læserbrev: Anne Sandholdt Andreasen - den meget fine dame, der flyttede ind i de almene boliger i Skovparken i Munkebo sidst i 2016, skal man ikke lægge sig ud med. Fra dag et satte hun selv sin dagsorden i regler og lovgivning, men har aldrig fundet ud af, hvordan det almene system fungerer. Der gælder hendes ideer, og dem hun kan få med sig, I afd.bestyrelsen kaldet "overlæge-fruen" - det er lettere at huske.

Jeg har været formand i Skovparken og tidligere medlem i bestyrelsen i 17 år, men har aldrig oplevet så meget usaglig tilsvining fra en beboer, fordi hun flere gange har fået henstillinger om at overholde lov og regler - alt fra løs hund i området der besørgede i andre beboeres forhaver, ulovlig parkering af campingvogn samt en del mere.

Hun ved, der kun er en, der handler med stoffer i området. Det tror vi på, men hvad det har med sagen, at vi finder nåle og hash skodder på området, og at jeg ikke går i kirke rager vel heller ikke lægefruen. Hun trænger nok mere end jeg, så hun får gerne min tid der. Jeg er ikke medlem i den forening.

Afdelingsbestyrelsen og jeg er valgt på demokratisk vis ved beboermøde. Det passer hende ikke - så læs dog den almene lov, om hvordan det fungerer. På et beboermøde mente hun, at de uden børn burde flytte i beskyttet bolig, hvis de ikke kunne tåle børns råb og skrig.

En fin dames demokratiske tankegang - en af hendes støtter Tina Broberg - har gennem mange år søgt og fået hjælp i diverse fra mig og afd.bestyrelsen, men for kort tid siden blev hun affærdiget med klage over farven på vores nye skure. Det gav udslag i omgående tilslutning til "formanden er et dumt svin." Det blev vedtaget i januar på beboermøde med flertal, at de skulle laves og hvordan. Det er, hvad en afd.best. og formand skal acceptere, inkl. trusler og hærværk.

Vi bor i et smukt og stille område, men hvor længe. Imponerende eller hvad?

Annonce
Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce