Annonce
Kerteminde

Debat: Jeg føler mig til grin, når jeg skyller sildeglasset

Annonce

Læserbrev: I efteråret blev de første 2-kammer skraldespande kørt ud til villaejerne og senere i år kommer etageejendommene og andre med, så alle nu skal sortere i 4 rum for at højne genanvendelsesprocessen.

I den forbindelse undrer det mig, at kommunen, som indsamler affald fra alle de offentlige skraldespande, overhovedet ikke foretager nogen form for sortering af den indsamlede mængde, og yderligere heller ikke har planer om at ændre på det. Derfor henvendte jeg mig i november i byrådets spørgetid til formanden for forsyningen, tidligere borgmester Hans Luunbjerg for at få hans kommentar til den manglende sortering, hvilket ikke var til megen hjælp. Det eneste, jeg fik oplyst, var, at det ikke er værre end, det hele tiden har været.

Med den lidet imødekommende kommentar henvendte jeg mig endnu en gang til Hans Luunbjerg i spørgetiden på byrådsmødet i december, om han havde tænkt mere over mit spørgsmål i november vedrørende sortering af affald fra de offentlige affaldsstativer, når man nu har pålagt borgerne at sortere deres affald. Hans Luunbjerg rejste sig op og svarede: ”Det frække svar er, nej det har jeg ikke” citat slut.

Ud over det uforskammede svar på et seriøst spørgsmål medførte svaret yderligere morskab fra enkelte byrådsmedlemmer, hvilket jeg fandt ret provokerende. Jeg havde forventet, at borgmesteren greb ind med en kommentar, men han forblev tavs.

Jeg føler mig til grin, når jeg står og skyller sildeglasset, inden det kommer i skraldespanden i det rigtige rum, når kommunen ikke er indstillet på at sortere deres indsamlede store mængde affald.

Hans Petersen, Heibergsvej 22
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce