Annonce
Kerteminde

Debat: Ingen julegaver til skolebørnene

Britt Bromark mener ikke, at der er julegaver på vej til skolebørnene i Kerteminde Kommune. Arkivfoto: Jens Wognsen
Annonce

Læserbrev: Byrådet deler ud af milde gaver, som alle falder på et tørt sted. Det er sikkert og vist.

Desværre gælder gaverne ikke skolebørnene. De får ikke engang lov til at beholde det, de har. Her fjerner byrådet endnu en stor del af de ressourcer, som reelt bliver brugt til at løfte de svageste, nemlig ressourcerne til social og faglig inklusion. Det er de ekstra penge til store klasser over 22 elever, jeg refererer til. Disse penge finansierer i høj grad vores specialindsatser i de almene klasser.

Det er simpelthen bekymrende, at sparekniven fortsat skærer i folkeskoleområdet i Kerteminde kommune, og jeg undres over den mangel på sammenhæng, jeg oplever. Der er en politisk målsætning om at holde så mange elever som muligt i almenklasserne.

Dels fordi det generelt burde give et bedre børneliv og dels fordi specialforanstaltninger er rigtig dyre. Samtidig med denne målsætning, fjernes de helt nødvendige timer til at hjælpe sårbare elever med at overskue skoledagen og klare det faglige indhold. Det giver ingen mening.


Jeg husker stadig Kasper Ejsing Olesen under sidste valgkamp i forbindelse med folkeskolen udtale, at ”det er ikke godt nok”.

Uddrag fra læserbrev


Jeg husker stadig Kasper Ejsing Olesen under sidste valgkamp i forbindelse med folkeskolen udtale, at ”det er ikke godt nok”. Desværre er ressourcereduktionen bare fortsat lige siden, og det er synd for vores elever. De kan med rette føle sig snydt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce