Annonce
Kerteminde

Debat: Indrøm fejl i stedet for at bortforklare

John Eriksen. Foto: Kim Rune
Annonce

Læserbrev: - Jeg er flere gange blevet spurgt, om jeg har fortrudt, at jeg foreslog Søbrinken nr. 100. Nej, for ellers var alt det her jo slet ikke kommet frem, og så var Søbrinken nr. 19 gledet glat igennem.

Sådan sagde Thomas Lindevang på torsdagen byrådsmøde, desværre er det bare ikke rigtigt, og for at citere et andet læserbrev om samme emne, så er der vist travlt ved håndvasken.

På samme byrådsmøde sagde han også, at han fik ideen til Søbrinken nummer 100, da han på et byrådsmøde havde hørt, at der ikke havde været nogle høringssvar, som var gået imod salget af nummer 19. I bedste fald skyldes denne udtalelse dårlig forberedelse, eller også står han fast ved håndvasken, men det er jo også Corona-tid, så godt hænderne bliver vasket ordentligt.

På det byrådsmøde, han henviser til, havde et samlet byråd besluttet at sende Søbrinken nr. 19 i høring, så klart nok, der ikke var høringssvar. Vi laver alle fejl, tænker det vil være tjenstligt, hvis vi alle, politikere eller ej, tør indrømme det, i stedet for at kaste sig ud i en ny historie, som kræver en ny tur ved håndvasken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce