Annonce
Kerteminde

Debat: Igloerne flyder over

Læserbrev: For tre år siden forsøgte jeg at få Kerteminde Forsyning til at leve op til deres forpligtelse vedr. tømning af de igloer til glas og papir, der er placeret forskellige steder i kommunen, når de var fyldt. Siden dengang har jeg undladt at reagere, trods det er der mange gange har været grund til det. Det er aldrig lykkes for forsyningen at leve op til deres ansvar om tømning i tide.

For en måned siden havde jeg et møde med Michael Høj-Larsen hvor jeg igen gjorde opmærksom på problemerne. Svaret var: Pludselige fyldninger og ingen har klaget.

Den holder desværre ikke. Tag nu den aktuelle situation. De sidste tre uger har det været galt med glasigloerne. Det flyder med glas i meget stort omfang på pladsen ved tidl. Fakta, ved rådhuset og ikke ikke mindst bag Superbrugsen.

Borgerne kan ved selvsyn se problemet. Hver uge kommer der en medarbejder, som tømmer de små grønne affaldsstativer for poser og lign., der er placeret ved igloerne. I den forbindelse fjerner han også det affald som ligger omkring igloerne. Problemet er der bliver hurtigt sat noget nyt, når igloerne ikke bliver tømt. Gåden er, hvorfor han ikke får aktiveret Forsyningen til omgående at få løst problemet.

Det samme gør sig gældende med igloerne til papir, der kan også nemt gå tre uger, inden det bliver løst. Så er det bare poser med papir, der står.

Hans Petersen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce