Annonce
Debat

Debat: Hvorfor flytter man til området, når man ved, der ligger et hotel?

Det kan undre, at man vælger at bosætte sig i nærheden af et hotel, hvis fest og glade mennesker irriterer én i en grad, så man føler sig kaldet til at klage over hoteldriften. Ligeledes kan det undre, at avisen vælger at bruge så meget spalteplads på et par utilfredse naboer. Har avisen undersøgt, hvor mange aktive medlemmer der er i foreningen, og hvilken aktivitet der er i Teglgårds Venner’?

Jeg mener, foreningen startede med for meget trafik på Teglgårdsvej, den snak er forstummet.

Da vi flyttede til Teglgården for godt 20 år siden, lå Sixtus, hvor Sixtus nu engang har ligget siden 1912, og det kan næppe komme som en overraskelse, når man vælger at flytte til en by, at der er noget mere "leben" end ude på landet (hvor der ellers også er gode billige huse til salg).

Hvor mange klager skal der til før, kommunen skal gøre det surt for et gammel driftigt Hotel?

Hvorfor flytter man til området, når man ved, der ligger et hotel?

Der er mange flotte steder i Middelfart uden hotel.

I stedet kan man glæde sig over, at Sixtus ikke er en sommerrestauration, der lukker tidligt, for så ville motorcyklerne måske vælge at komme gennem skoven og ned til Sixtus for at holde pause. Sådan er der så meget.

God sommer til alle.

Annonce
Henning og Benthe Jørgensen på Teglgårdsvej 48 undrer sig over, at nogle vælger at bosætte sig i nærheden af et hotel, hvis fest og glade mennesker irriterer én i en grad, så man føler sig kaldet til at klage over hoteldriften. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Brug din tid på Balslev

Klumme

Dagen i dag: Bombetrussel førte til evakuering af IC3-tog

1994 En bombetrussel, der i går blev indtelefoneret til billetkontoret på banegården i Odense, betød, at et IC3-tog blev evakueret og togdriften afbrudt i 20 minutter. Meldingen lød på, at en bombe på et tog ville eksplodere kl. 7.45 – og det fik DSB til at rette søgelyset mod et tog, der netop skulle afgå fra Fredericia. Toget blev tømt for passagerer og kørt ud på et øde sidespor uden at noget skete. For en sikkerheds skyld valgte man at standse alle forbipasserende tog i 20 minutter omkring det tidspunkt, hvor eksplosionen skulle ske. Vicekriminalkommissær Jørgen Mikkelsens, Fredericia Politi, siger, at politiet tager altid den slags anmeldelser alvorligt – selv om der næsten altid er tale om tomme trusler. 1969 Takstforhøjelsen i de odenseanske bybusser skabte ingen vanskeligheder i morges. Bybuschaufførerne mærkede ingen reaktioner på den ekstra femøre, som folk tilsyneladende tog i stiv arm. Det hele var også nøje tilrettelagt med tydelige skilte og anden oplysning om de nye priser. Takstforhøjelsen ved vedtaget i byrådets møde i aftes med kun Alfred Andersen (SF) som modstander. De to bybusdirektører Høffding og Westergaard ilede ud fra byrådssalens tilhørerloge for at give deres personale besked om forhøjelsen, og hele natten blev der arbejdet med at montere skilte og skifte poletposer ud, så man var klar til de nye priser straks fra morgenstunden. 1944 Som følge af den mørke boligsituation i Odense har formanden for socialudvalget, overportør C.V. Jørgensen og formanden for de kommunale bygninger, kontorbestyrer Georg Jørgensen, for nylig været i København for at forsøge at skaffe nogle barakker til hurtig opstilling. Men i aftes vendte C. V. Jørgensen hjem med uforrettet sag, da det ikke var muligt at få bevilget træ til nye barakker. Årsagen til den akutte bolignød i Odense skyldes ikke tilflyttere men skal søges i de mange giftermål. Hver uge bliver 20-30 par gift i denne tid, og de skal jo have et sted af bo. Man kan jo ikke forhindre folk i at gifte sig, men når der kun opføres så nye boliger, skal det selvfølgelig give boligmangel.

Odense For abonnenter

De trofaste-portræt: Efter fire bankrøverier fløjter Lars stadig hver eneste morgen

Fyn

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Fyn

På Vestfyn drømmer man om S-tog: Sidegevinst i fokus til velbesøgt jernbanemøde

Annonce