Annonce
Kerteminde

Debat: Hvorfor ønsker kommunen ikke køkken i de kommende plejehjem?

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Læserbrev: Det er svært at få armene ned, når man læser FS/Kerteminde 9. sept. Ca. 122 mio. kroner til ældreplejen. Der blandt andet skal bruges til frisklavet varmt mad hver dag til de gamle. Ønsketænkning for alle. Noget, der bliver arbejdet på på mange plejehjem over det ganske land. At flytte maden fra storkøkkener ud på plejehjemmene for at producere den varme frisklavede mad der, hvor muligheden for at opleve duften, at hjælpe og få indflydelse er tilstede. Vi skal ikke glemme. Plejehjemmet ”er mit hjem.”


Hvordan vil man der kunne give alle de fordele, der er ved at producere på kommunale plejehjem modsat de private?

Uddrag fra læserbrev


Til gengæld er det svært at holde armene oppe, når man har læst hele artiklen, for der kan man pludselig læse, at netop maden skal laves i et storkøkken. Et sted. Hvordan vil man der kunne give alle de fordele, der er ved at producere på kommunale plejehjem modsat de private? Som kommunen åbenbart ikke ønsker kommer til Kerteminde Kommune. Hvordan vil man få den frisklavede varme mad bragt ud til plejehjemmene hver dag? Fortalt af Britt Pedersen. Uden genopvarmning.

Hvorfor ønsker kommunen ikke køkken i de kommende plejehjem for på den måde at imødegå private. Og ikke bare stemmer imod de private. Det dufter ikke af frisklavet mad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce