Annonce
Kerteminde

Debat: Hvem tog fejl i Yvonne-sagen?

Der er ingen undskyldning på vej til Yvonne Bæk Rasmussen fra den konstituerede kommunaldirektør i Kerteminde Kommune, Anders Thøning Bjældager. Arkivfoto: Helle Nordström
Annonce

Læserbrev: Tak til Peter Ammitzbøl for lederen om frifindelsen i Kerteminde..

Yvonne B.R. skal nok ikke regne med en undskyldning eller indrømmelse. Sådan én ville kræve, at man først erkendte, at der var begået fejl og derefter, at der blev begået fejl, da man sagde, at der ikke var begået fejl. Den er nok for svær.

Kasper Olesen erklærede med det samme, at hvis der var blevet begået fejl, var det ingens fejl, men retningslinjerne, der bar skylden. Undskyld, er det ikke lidt fattigt? Vi har senere af Anders Bjældager fået at vide, at det er politiet, der havde ansvaret for vurderingen. Man skal da endelig passe på ikke at komme til at indrømme noget som helst.


Yvonne B.R. skal nok ikke regne med en undskyldning eller indrømmelse.

Uddrag af læserbrev


Men en kommunaldirektør og en jurist har i fællesskab været enige om, at Yvonne burde anmeldes for noget, de begge mente, var en strafbar handling, og det ser nu ud til, at de har ment forkert. Længere er den vel ikke.

Nu skal retningslinjerne for mobning mod de kommunale, som sikkert er udmærkede, så kigges igennem, for det var jo reglernes skyld, hvis det ikke var politiets, men det har ikke noget at gøre med denne sag, forsikrer Anders Bjældager. Der må smiles.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce