Annonce
Kerteminde

Debat: Hvem gør hvad?

Læserbrev: 3. september var i avisen en beretning om den 83-årige Poul Nielsen, der flækkede hoften efter fald på Hyrdevej og blev afhængig af kommunal pleje og rehabilitering.

Samme dag mener formanden for miljø - og teknikudvalget, at ”vi bruger jo sådan set alle de penge, vi politisk har sat af”.

Redaktionschefen støtter op under overskriften ”Få nu den vej fixet”. En beboer fra Hyrdevej tager ordet og nævner det farlige ved Hyrdevejs vejsider og appellerer til kommunal fornuft.

Lars Ole Valsøe, Konservative, tager sagen op. Naturligvis føler byrådsmedlemmet et medansvar for den mangelfulde vejsidebelægning og ved, at der er taget fra asfaltkontoen til andre områder.

Byrådsmedlem Claus Maimann kontakter kommunaldirektøren for at få klarhed over, hvordan man kan nedprioritere Hyrdevej og bruge midler til at lægge ny asfalt på Stendyssevej, hvor der i alt findes tre boliger.

Således fremgår det, at man ikke har haft midler til at forbedre Hyrdevej. Dette til trods for, at der er bygget 65 nye boliger på Sortekilde.

Ret interessant kan man sige, når man så læser, at nu er der godt nyt fra teknisk udvalg, for der er fem millioner i overskud. Naturligvis er nogle af midlerne bundet til specifikke formål, men formanden forventer, at der minimum kan tilbageføres en million til kommunekassen.

Hvordan det? Hvordan kan man vælge ikke at udbedre Hyrdevej? Hvordan kan man som kommune planlægge stort nybygggeri uden at føle sig ansvarlig for infrastrukturen? Hvordan kan man tage det ansvar, at borgere kommer til skade med dårlig livskvalitet som følge, og at man som kommune får øgede omkostningerne til pleje og rehabilitering? Så få nu lige ordnet den vej, før frosten sætter ind. Tak!

Poul Nielsen faldt og brækkede benet. Han mener, at det var, fordi Kerteminde Kommune ikke har vedligeholdt Hyrdevej. Arkivfoto: Nils Svalebøg
Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce