Annonce
Kerteminde

Debat: Hvad var det, borgmesteren sagde?

Læserbrev: Jeg har aldrig fået en henvendelse fra Fyens Stiftstidende. Den 28. november læser jeg, at journalist Mette Louise Fasdal skriver, at jeg ikke har villet svare på en henvendelse vedrørende nogle udtalelser fra borgmester Kasper Olesen omkring noget, jeg skrev den 31. Oktober omkring lokalplan 299 om SuperBrugsen.

Journalisten har ikke henvendt sig til mig, fordi hun fik at vide, at jeg lå på operationsbordet, og så er det jo svært at svare.

Hun kunne måske lige have ventet, til jeg var ude af narkosen. Men jeg kan svare nu. Borgmesteren har ikke klaget over det, jeg skrev. Vel nok fordi, det var det, han sagde. Jeg kunne ikke drømme om, at skrive noget, der ikke bliver sagt.

I øvrigt kunne jeg ikke drømme om at blande mig i, hvad Fyens Stiftstidende skriver.

Svar til: Susanne Oxholm Krøyer

Kære Susanne

Vi har ikke skrevet, at du ikke ville svare.

Vi skrev i artiklen 28. november:

- Det har ikke været muligt at få en udtalelse fra Susanne Oxholm Krøyer fra kjavis.dk.

Vi forsøgte uden held at kontakte dig for at få en kommentar til, at borgmester Kasper Olesen benægter, at han har sagt til dig, at han har talt med Frank Godsk Hansen, som du har skrevet på kjavis.dk.

Derfor kontaktede vi din redaktør på kjavis.dk, Rikke Mohr Jørgensen, som fortalte, at du skulle opereres den dag, og det derfor ikke var muligt at få fat i dig. I stedet bad din redaktør os om at skrive i artiklen, at det ikke havde været muligt at få fat i dig.

Redaktionen.

Arkivfoto: Lasse Hansen
Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce