Annonce
Kerteminde

Debat: Hvad tænker byrådet?

Læserbrev: Vores borgmester har røbet identiteten på den klager, der har fået medhold i sin klage over lokalplan 299. Kasper Olesen selv ved ikke, om det er helt i orden, så jeg synes hellere Tim Jeppesen må melde ham til politiet - for en sikkerheds skyld.

Frank Godsk Hansen (vores apoteker) har med tæt på 100 procents sikkerhed ret i sine formodninger om, hvad et kæmpe alt-i-et handelssted en halv gang større end den nuværende superbrugs vil have af destruktiv virkning på byens øvrige handelsliv, som i forvejen er trængt af nethandlen.

Denne koncentration af alt på et sted er langt farligere for den øvrige handel end endnu en dagligvarebutik, som der før har været tale om, men den problematik smyger borgmesteren sig udenom (28/11) ved at snik-snakke om, at det da er lige meget, om udvidelsen bliver det ene eller det andet sted, for udvides skal der åbenbart under alle omstændigheder.

Men det er jo denne potentielt dybt skadelige aftale med Superbrugsen, det hele handler om!

Hvorfor aftaler man sådan noget? Hvad er det for et besynderligt parløb mellem kommunen og Superbrugsen, der gør, at man i den grad vil favorisere den på bekostning af byens andre handlende, og hvordan kan et byråd stemme ja til at aftale en sådan en kæmpeudvidelse? Det tror jeg, der er mange, der gerne vil vide.

Handelen i byen lever endnu. Den skal understøttes og ikke det modsatte.

Arkivfoto: Peter Ammitzbøll
Annonce
Sport For abonnenter

Landsholdets mangeårige massør har haft pacemaker i 27 år: Han tænker ikke på den, men tænker meget på Christian Eriksen

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Se videoen: Da kampuret slog 10 sendte barndomsbyen klapsalver af sted til Eriksen

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Annonce