Annonce
Debat

Debat: Hvad er der galt med Facebook-skribenter?

Munkebostien bruges af mange gående, men også cyklister færdes på stien. Det er Jørn Pedersen i midten ikke tilfreds med. Foto: Daniel Poulsen

Læserbrev: Jeg retter henvendelse til Fyens Stiftstidende, fordi vi har et problem i området.  Straks er Anders Wegge Keller, flittig facebook-kommentator, bedrevidende ude mod fire gnavne mænd, hvoraf den ene altså er en dame.

Vi er normalt ikke sure, men sproget på dit elskede Facebook er blevet så beskidt og svarene så egoistiske. De typer ødelægger det for dem, der vil og kan give et seriøst input. Mange andre gider ikke læse eller være på Facebook.

Jeg er ikke på de sociale medier af samme grund, men får enkelte gange tilsendt noget fra venner, som de synes, jeg lige skal se. Måske skulle hr. Keller kigge i en ordbog eller i færdselsloven.

Der fremgår det, at en gangsti er for gående personer, ikke for hverken knallertkørere eller cykler. Cykelstier er for cyklister og små knallerter og ikke for gående. Din eklatante måde at opfatte og stille spørgsmål ved blandt andet skiltning og lignende burde være dokumenteret.


Tak Kerteminde byråd. Vi husker det og alt det andet til kommunalvalget senere på året.

Uddrag fra læserbrevet


Vi skal være her alle sammen, men på præmisser, der gør, at det er rart og sikkert. Jeg håber, at disse Facebook-skribenter vil skele til de professionelle journalister. Ham, der skrev artiklen, lavede en god og sober skildring af de problemer, der er. Heldigvis når de ud til væsentlig flere end disse på Facebook.

Journalisten havde sat sig ind i tingene. Han var med på den tur, som er problematisk, og hvor stien er kørt op og glat, som var der olie på. Vi fortalte, at kommunen ikke vedligeholder stien. De vil åbenbart heller ikke hjælpe mountainbikere til et sted, hvor de kan udfolde sig uden at ramme os gående eller vores hunde i snor. Det er vel et fair krav, at de får det.

Tak Kerteminde byråd. Vi husker det og alt det andet til kommunalvalget senere på året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce