Annonce
Faaborg-Midtfyn

Debat: Hamper husleje på gammelt sygehus

Svar til Torben Smith.Jeg er ked af hvis jeg spreder forvirring med mine spørgsmål til planerne for det gl. sygehus i Faaborg.

Det er byggeprisen på to millioner kr. for en 100m2 lejlighed, jeg synes er rigtig hamper. Vi ved godt, at det er meningen at det skal lejes ud. Og en lejepris på mindst 8.000kr i måneden før el og vand og varme er mange penge.

Hvordan skal de børnefamilier vi gerne vil have som tilflyttere få råd til det?Det må være muligt at bygge til billigere huslejer, og så bliver det også billigere for kommunens skatteborgere siden vi åbenbart skal spæde % til de mange penge.

Kommunen har ikke mulighed for at sørge for at arbejdet udbydes til lokale firmaer, skriver hr. Smith; ja, men så må I sågud sørge for, at det bliver sådan!Er I mus eller hvad?

Vi har mange unge, der mangler job.Hr. Smith skriver også, "at kommunen har mulighed for at bestemme med en god lokalplan." Ja, men så er det jo det, der skal til.

Det er glædeligt at der skal bygges, skrev jeg som entreprenør, men det er ikke ligegyldigt hvad der klaskes op, måske er der for mange kokke udenbys, der fylder grus i suppen.

Det er en god grund med mange gode bygninger på, sælg nu ikke ud for billigt, håber jeg.Det man også kan frygte, er et møgprojekt med trekantede blikhytter, knaldet op om natten med en skovl af udenlandske akkordpolakker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce