Annonce
Debat

Debat: Højrefløjens colosseum og tredelingen af magten

Annonce

Flygtninge: Hvor er det godt, at Hans Jørgen Bonnichsen er med i Avisen DANMARKs faste panel. Tak for at du deler dine tanker og ikke mindst din store viden og din indsigt på mange områder med avisens læsere.

Nu sidst skriver HJB om de perfide og hjerteløse udtalelser fra DF-medlemmer som, når de ytrer sig, gerne benytter eller tænker begrebet ”dem og os”, hvis det drejer sig om indvandrere og ikke mindst om muslimer.

”Os”, der synes, det er i orden ikke at hjælpe alle børn i verden. Selv dem, der sidder og rådner op under de frygteligste forhold i flygtningelejre, fordi deres forældre har brudt loven på det grusomste og har begået uhyrlige forbrydelser. Også ”os” der er blottet for empati og kan sige: ”Ja, sådan er det bare!).

Jeg har absolut ingen sympati for disse holdninger, jeg frabeder mig at blive medregnet til denne ”os-gruppe”. Jeg afskyr i øvrigt enhver form for generaliseringer, af en hvilken som helst befolkningsgruppe.

Mit ærinde med dette indlæg er naturligvis at tage afstand fra enhver form for forståelse med disse IS-forbrydere og deres koner. Men også at undre mig over de danske politikere, der mener, det er i orden at børnene, skal lide på grund af deres forældres uforståelige beslutninger, det er så hjerteløst at det skriger til himlen.

Forældrene skal selvfølgelig stå til regnskab for deres beslutninger og idømmes lange straffe, der vil forhindre dem i at øve terror eller anden samfundsskadelig virksomhed i Danmark. Men det mener den socialdemokratiske regering altså ikke!

Regeringen vælger i stedet at benytte sig af muligheden for at rokke ved det gamle danske dogme om tredeling af magten. De fratager administrativt disse forrædere deres danske statsborgerskab. Nu kan disse mennesker suse rundt i andre lande og få hyggelige besøg af, måske endda oplære unge, danske radikaliserede muslimer med hang til terror, i at gennemføre den her i landet!

Man kunne ønske, det for alle danskere, politikere og menige borgere ville være helt naturligt at bruge både hjerte og forstand, når sådanne afgørelser skal træffes.

Birgit Kjær
Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce