Annonce
Debat

Debat: Hættegården afventer konklusion om fremtid

Mette Haugaard Frederiksen. Arkivfoto
Annonce

Lokaldebat: I næsten et år har vi i Opvækst- og Læringsudvalget drøftet, hvad der skal ske med Hættegården Børnehave i Ringe. Der er enighed om, at noget skal ske med børnehavens bygninger, for de er hverken tidssvarende eller praktisk indrettede. Men vi er ikke enige om, hvad den rigtige løsning er - renovering eller nybyggeri?

I Socialdemokratiet har vi ikke været i tvivl. Vi ønsker en nybygget børnehave, som fremstår moderne, pædagogisk velindrettet og fremtidssikret. Og vi indgår gerne i drøftelser om, hvorvidt der kan skabes vuggestuepladser i børnehaven, for der er stor efterspørgsel på vuggestuepladser i Ringe.

Årets budgetaftale afsætter midlerne til forbedring af de fysiske rammer for Hættegården. Nu skal vi i dialog med forældre og pædagoger om, hvad de ser er den rigtige løsning. Vi kender allerede svaret fra utallige mails og høringssvar. I Socialdemokratiet er vi klar til at imødekomme ønskerne.

Ringe-området er udfordret af at have flere børn, end institutionerne kan rumme. Den udfordring skal vi løse. Og løsningen skal være fremtidssikret. Vi ser en ny Hættegården som en del af den løsning. Socialdemokratiet er i arbejdstøjet og klar til at sætte spaden i jorden. Lad os komme i gang.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Årets Fynske Sportsnavn: - Det er et kæmpe skulderklap - jeg er stolt, og jeg er beæret

Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Kerteminde For abonnenter

Borgmester foreslår letbane-etape til Lindø: Vil gerne drøfte Radikales letbane-drømme

Annonce